PRVIH DEVET GODINA

Varaždinski.hr rođendan obilježio novim dizajnom i – odličnim brojkama čitanosti!

Tri u jedan - deveti rođendan, novi dizajn i prvo mjesto među portalima u Varaždinskoj županiji!

Brojke su jasne: Varaždinski.hr na svoj rođendan 22. travnja bio je uvjerljivo najčitaniji informativni portal u Varaždinskoj županiji. Hvala vam što ste već devet godina s nama!

Portal Varaždinski.hr proteklog je tjedna obilježio devet godina postojanja, a tim je povodom doživio i svojevrsni makeover. Novi dizajn i funkcionalnost čitateljima donose poboljšano korisničko iskustvo. Mnogi među vama već su primijetili kako se fotogalerije sada listaju posve glatko. Još jedna od novosti je i kalendar događanja u našem kraju. Od sada više nećete propustiti najave važnijih manifestacija, dovoljno je posjetiti našu naslovnicu i u rubrici Kam’ danas pronaći odgovor na to pitanje.

Forma se, dakle, promijenila – taman toliko koliko je potrebno da se portal osvježi bez da se remete korisničke navike – a sadržaj ostaje provjeren. Da smo svih ovih proteklih devet godina radili dobar posao koji ste znali prepoznati svjedoče i aktualne brojke čitanosti. Tako je portal Varaždinski.hr upravo na svoj deveti rođendan, 22. travnja, bio najčitaniji informativni portal u Varaždinskoj županiji. Na taj dan zabilježena su 641 tisuća pregleda stranica u posljednja četiri tjedna.

Varaždinski.hr je najčitaniji informativni portal u Varaždinskoj županiji

Riječ je o brojkama koje daje servis SimilarWeb, jedini javni servis koji uspoređuje brojke svih internetskih lokacija. Iza portala Varaždinski.hr nalazi se eVaraždin s 468 tisuća pregleda, zatim Regionalni tjednik s 433 tisuće te Varaždinske vijesti s 216 tisuća pregleda.

Te brojke, naravno, vesele, ali i motiviraju za daljnji razvoj portala te obogaćivanje sadržaja kvalitetnim člancima te atraktivnim fotografijama i video materijalima iz društvenog života našega kraja. Pritom jamčimo da pri uređivanju portala Varaždinski.hr nikad nećemo posezati za sveprisutnim ‘žutilom’. Svoju čitanost temeljimo isključivo na relevantnim sadržajima i tako će i ostati.

Zahvaljujemo vam što ste već devet godina s nama i – pratite nas i dalje!

Uredništvo portala Varaždinski.hr

Najnovije