Općina Ljubešćica

Udruga umirovljenika i starijih osoba ‘Ljubešćica’ održala redovnu godišnju skupštinu

Prisutnima se obratio i predsjednik Općinskog vijeća Općine Ljubešćica Stjepan Ivanušec.

Udruga umirovljenika i starijih osoba “Ljubešćica održala je u subotu, 27.travnja 2024. godine redovnu godišnju skupštin u Lovačkom domu na Budincu.

Predsjednica Udruge Božica Mikulčić izvijestila je prisutne o aktivnostima koje su provedene u 2023.godini, te je posebno istaknula neke od planiranih aktivnosti u 2024. godini: završetak projekta izgradnje sanitarnog čvora kod Etno kuće, redovna druženja, odlasci na izlete i hodočašća, sudjelovanje na sportskim igrama, sudjelovanje na proslavi Dana općine, te brojna gostovanja zbora Udruge.

Prisutnima se obratio i predsjednik Općinskog vijeća Općine Ljubešćica Stjepan Ivanušec koji je čestitao članovima Udruge na postignutim rezultatima u proteklom razdoblju, te im zahvalio na sudjelovanju na svim općinskim manifestacijama. Istaknuo je kako se značaj umirovljenika u našoj sredini odlikuje kroz ostvarivanje kvalitetnijeg života najbrojnije skupine-umirovljenika. Stoga je Općina Ljubešćica u 2024. godini osigurala sredstva u iznosu od 20.000,00 eura za božićnice umirovljenicima i dodijelila 3.200,00 eura za provedbu projekta Živjeti aktivno u zlatnim godinama po provedenom natječaju.

Nakon skupštine, uslijedilo je tradicionalno druženje umirovljenika i prisutnih gostiju uz prigodni domjenak, a za dobru atmosferu bio je zadužen “Bajs bend”, te dobro uvježbani zbor Udruge.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije