Tehnološki park Varaždin

Esports turnir u Tehnološkom Parku Varaždin, novi gaming događaj u gradu

Ovaj uzbudljivi događaj okupit će gaming entuzijaste iz cijele okolice kako bi se natjecali, pokazali svoje vještine i osvojili fantastične nagrade.

Tehnološki Park Varaždin i Sveučilište Sjever organiziraju FC24 Esports Tech Turnir, novi gaming događaj u gradu koji će se održati 25. svibnja. Ovaj uzbudljivi događaj okupit će gaming entuzijaste iz cijele okolice kako bi se natjecali, pokazali svoje vještine i osvojili fantastične nagrade.

Turnir će se održati u subotu, 25. svibnja s početkom u 16:00 sati u prostorijama Tehnološkog Parka Varaždin. Pozivamo sve ljubitelje gaminga, od početnika do iskusnih igrača da nam se pridruže.

Turnir će se igrati u formatu eliminacijskog 1v1, gdje će se natjecatelji suočiti u žestokim dvobojima kako bi osvojili titulu prvaka. Svako poluvrijeme trajati će 5 minuta, pružajući igračima priliku da pokažu svoje vještine u najnovijoj FC24, nasljedniku kultnog FIFA serijala.

Natjecatelji će imati priliku osvojiti fantastične nagrade, uključujući gaming opremu i još mnogo toga.

Svi zainteresirani za natjecanje se mogu prijaviti putem obrasca na službenoj web stranici ovdje. Rok za prijavu je do 23.5.2024.

Ne propustite ovu izvanrednu atmosferu, natjecanje i zabavu! Spremite se za dan pun akcije i natjecanja na ovogodišnjem FC24 Esports Tech Turniru! Pozivamo sve da dođu navijati za svoje favorite jer ulaz je besplatan za sve. Na kraju dana se održava After-party na krovu zgrade uz dobru glazbu i priliku za druženje.

Za više informacija i prijave, posjetite službenu web stranicu www.gamespark.hr.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije