TP Varaždin

Dani dentalne stomatologije u Tehnološkom parku Varaždin

Predavači na događanju su eminentni profesori i doktori dentalne medicine ali i stručnjaci koji se bave 3D tehnologijom

U petak, 10.05. od 09:00h do 19:00 u multimedijskoj dvorani Tehnološkog parka u Varaždinu,  na inicijativu niza distributera opreme za digitalno procesuirane dentalno protetske radove uz podršku Tehnološkog parka Varaždin, tvrtka Cridens organizira Dane dentalne stomatologije.

Tim povodom biti će predstavljena najsuvremenija oprema koja omogućava radove vrhunske preciznosti i estetske vrijednosti.

Digitalni protokoli postepeno postaju svakodnevica u radu ordinacija dentalne medicine i dentalnih laboratorija, a temelj takvih protokola su intra-oralni skeneri i komunikacijske platforme za razmjenu 3D datoteka. Obzirom da ne postoje univerzalna rješenja, priliku za razvoj tih kanala imaju tehnološke startup tvrtke.

Predavači na događanju su eminentni profesori i doktori dentalne medicine ali i stručnjaci koji se bave 3D tehnologijom dugi niz godina. Uz predavanja planirane se i prezentacija opreme te mogućnost da sudionici samostalno isprobaju uporabu i prednosti koju ta oprema nudi u praksi.

Posebnost događanja je premijerno prikazivanje 3D skenera lica koji u kombinaciji s drugim dijagnostičkim metodama omogućava vjeran prikaz konačnog ishoda dijagnostičko terapijskog postupka i krajnji funkcijski i estetski rezultat dentalno protetskog tretmana.

Više o eventu možete saznati na https://cridens.com/

Najnovije