Tehnološki park

U Tehnološkom parku održat će se radionica ‘Savladavanje burnouta i povratak u ravnotežu’

Radionicu će održati Sandra Popijač Tomšić

U Tehnološkom parku Varaždin, u utorak 14.05. od 11:00 do 13:00 održava se besplatna radionica koja kombiniranjem psiholoških, psihoterapijskih i sistemskih pristupa, pruža holistički pogled na prevenciju burnouta.

Kroz teoriju, praktične vježbe i interaktivne aktivnosti, sudionici će istražiti uzroke, simptome i posljedice burnouta te naučiti što je potrebno za samopomoć i upravljanje stresom. Cilj je osnažiti sudionike da prepoznaju znakove izgaranja i kako da primijene strategije za održavanje emocionalnog i mentalnog blagostanja u svakodnevnom životu.

Radionicu će održati Sandra Popijač Tomšić, psihologinja i psihoterapeutkinja sa gotovo 20 godišnjim iskustvom, najviše u područjima organizacijske psihologije, psihoterapije i općenito unapređenja mentalnog zdravlja. Kao HR manager imala je prilike zaroniti u poslovne problematike s kojima se zaposlenici nose, a kao psihoterapeut svakodnevno sa klijentima istražuje sveprisutne teme stresa i izgradnje alata za otpornost u zahtjevnim poslovnim situacijama.

Najnovije