Rotary klub 'Varaždin 1181'

FOTO U organizaciji Rotary kluba ‘Varaždin 1181’ održana još jedna uspješna umjetničko-donatorska večer

Izvedena je legendarna predstava Teatra EXIT - 'Realisti'.

Jučer, pred ispunjenim gledalištem Hrvatskog narodnog kazališta u Varaždina, u organizaciji Rotary kluba “Varaždin 1181” izvedena je legendarna predstava Teatra EXIT – “Realisti”.

Prema ovacijama publike za vrijeme i nakon završetka predstave, radilo se o sjajnoj, kako glumačkoj tako i glazbenoj poslastici gostiju iz Zagreba.

Okupljenoj publici i mnogobrojnim gostima i prijateljima iz drugih Rotary klubova obratio se predsjednik Kluba Hrvoje Mežnarić koji im se zahvalio na dolasku te doprinosu u akciji prikupljanja donacija za dvije udruge – Udruga gluhoslijepih osoba Varaždinske županije, te Udruga za terapijsko i rekreacijsko penjanje GRIP. Na kraju svog izlaganja, predsjednik Mežnarić je predstavnicama navedenih udruga, gospođama Jeleni Turk i Vanji Ilisić, uručio donacije u iznosu od 2.000 eura.

Nakon predstave nastavljeno je druženje rotarijanaca sa publikom i glumcima u Klubu “Europa media” te je na taj način zaokružena još jedna uspješna i vrijedna akcija Rotary kluba “Varaždin 1181”.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije