Grad Varaždin

Dan kulturne raznolikosti ove subote na Korzu

Sub
18
18. svibnja
10:00
Korzo
Trg kralja Tomislava 1
Varaždin
događaj je prošao
Loading Događaji

Grad Varaždin i Varaždinska županija u suradnji s nacionalnim manjinama s područja Grada Varaždina i Varaždinske županije obilježit će u subotu 18. svibnja 2024. godine Dan kulturne raznolikosti za dijalog i razvoj – predstavljanje nacionalnih manjina Grada Varaždina i Varaždinske županije.

Upravo je taj dan prigoda da nacionalne manjine Grada Varaždina i Varaždinske županije približe svoje posebnosti svim Varaždinkama i Varaždincima kao i svim stanovnicima Varaždinske županije.

Stoga iz Grada Varaždina i Varaždinske županije pozivaju sve građane da se u subotu 18. svibnja ove godine u vremenu od 10 do 13 sati pridruže obilježavanju Dana kulturne raznolikosti na Trgu kralja Tomislava (Korzo) u Varaždinu gdje će moći uživati u kulturno umjetničkom programu kojeg su pripremile nacionalne manjine, a građani će moći uživati  i u njihovoj tradicionalnoj gastronomiji.

Na Trgu Kralja Tomislava predstavit će se albanska, bošnjačka, slovenska i srpska nacionalna manjina te predstavnici Nepala i Ukrajine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije