MOTORIJADA U MURSKOM SREDIŠĆU, 19. do 21.07.

MOTO SUSRET Miners MC – Hammer Crew organizira trodnevnu motorijadu – rock ‘n’ roll, motori i odličan provod

Moto klub Miners MC - Hammer Crew Mursko Središće s ponosom najavljuje motorijadu koja će se održati od 19. do 21. srpnja kod skele Fusek u Murskom Središću


Ovo trodnevno događanje obećava nezaboravan provod za sve ljubitelje motora i rock ‘n’ rolla, a ulaz na sve događaje je slobodan!
U petak, 19. srpnja, očekuje vas dobra zabava uz DJ’s Disco Šmrk koji će puštati klasične rock hitove prošlog stoljeća. Uz ovakvu glazbenu postavu, zabava je zagarantirana!

Subota, 20. srpnja, rezervirana je za pravu rock ‘n’ roll feštu. Na Hammer meeting-u će nastupiti rock grupa All in!, a dodatnu atmosferu osigurat će fantastični Rockabilly band Cat paws. No, to nije sve! Subotnji program obuhvaća i uzbudljive Biker games, natjecanje za najbolju tetovažu (Best tattoo contest), te izbor za najbolji custom motor (Best custom bike contest) i još mnogo toga.

Tijekom cijelog događanja, kampiranje je besplatno za sve posjetitelje. Ovo je idealna prilika za sve željne dobre glazbe, druženja i ljubitelje motora da provedu nezaboravan vikend u Murskom Središću.

Pridružite se i osjetite pravu rock ‘n’ roll atmosferu uz motore i dobre vibracije. Vidimo se kod skele Fusek!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije