Dani Banfice od 10. do 20. ožujka uz književnost, glazbu, stand up i druženje

6. Mjesni odbor Banfica organizirao je tradicionalne Dane Banfice od 10. ožujka do 20. ožujka u multimedijskom prostoru 6. Mjesnog odbora, Dravska 7b u Varaždinu.

5. Dane Banfice zajednički otvaraju 9. ožujka u 19 sati Varaždinsko književno društvo i pjevački zbor Kapela Paulina Warasdin. Umjetnički ravnatelj Zdenko Kušćer sastavio je zanimljiv program od skladbi Emila Cosetta, Giuseppe Verdija, Emmericha Kalmana, Tomislava Uhlika do tradicionalne Swing Low. Uz zbor će nastupiti i Tamburaški orkestar KUD-a Hrženica koji vodi Dragec Koren, te solistica Vesna Kušćer Čisar uz klavirsku pratnju Vesne Leljak Petković. Stihove i priče čitat će vam Zlata Bogović, Ružica Marušić-Vasilić, Tugomir Orak, Barica Pahić-Grobenski, Nada Rukav –Bogojević i Slavica Gazibara.

Osim glazbenog i književnog druženja, organiziran je i stand up show uz Studio smijeha, koji će se održati 11. ožujka u 20 sati.

Miranda Lončar: Miranda Lončar za sebe kaže da je samostalna: sama, stalno. Pripadnica (po nekima i osnivačica) ekstremne frakcije hercegovačke manjine u Zagrebu koja se bori protiv zaključavanja smeća u posebnim prostorijama po haustorima. Jer nostalgija je ogromna kad smeća nema niđe ni za lijeka. Rođena Mostarka i u svojem je gradu ostavila komičarski utisak. Nakon što je pokrenula lokalnu stand up scenu, prepustila ju je novoj generaciji komičara koji je sada njeguju i paze, a ona je došla, pogađate, u Zagreb.

Tihomir Paravina: Tihomir je komičar koji objašnjava svoje fore za razliku od mađioničara koji Vam nikad neće reć u čem je štos. Toliko dugo je za mikrofonom da bi trebao plaćat pretplatu. Služi se klavirom. Htio bi imati dim mašinu da može nestat s pozornice. Tvrdi da se može ‘izgorit’ i pod reflektorima isto ko pod suncem.

Tin Sedlar: Najmanji komičar na Balkanu, boji se svega što je više od 168 cm, voli sve što vole mladi (mali), voli se šaliti na svoj račun. Kao mali je bio mali, a kao veliki je opet mali. Hobi mu je pokazivanje osobne na ulazu u noćne klubove i pri kupnji alkohola. On je jednostavno mali čovjek s velikim srcem.

Jelena Mandarić: Traži svoj debeli hlad i mjesto pod suncem. Nada se da će ga naći. Hejter u najbližem smislu riječi. Mrzi birokraciju i šalterske radnice. Zapravo je nježno biće koje se rasplače na Pampers reklamu.

Brahma Kumaris zajedno sa 6. Mjesnim odborom organizira 13. veljače od 10 do 12.30 sati kratko zanimljivo svjedočenje p(re)okretanja sebe uz druženje, glazbu i zakusku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije