Toplički fašnjak ove nedjelje, prijave za izbor najbolje maske do 5. veljače

Grad Varaždinske Toplice prepoznatljiv je po tradicionalnom ‘Topličkom fašnjaku’ koji se održava svake godine u pokladno vrijeme.

Turistička zajednica Grada Varaždinskih Toplica, uz Grad Varaždinske Toplice, organizator je manifestacije. Valja istaknuti da su aktivnosti Turističke zajednice u posljednjih nekoliko godina potaknule ljude da se uključe u razne manifestacije pa tako i u ‘Toplički fašnjak‘.

Želja je ove godine ‘Toplički fašnjak’ podići na višu razinu, pružiti stanovnicima Varaždinskih Toplica i svim gostima koji uživaju u maskiranju pravu i jedinstvenu zabavu.

Iz Turističke zajednice sa zadovoljstvom pozivaju sugrađane i goste u Varaždinske Toplice da budu dio jedinstvene povorke ‘Topličkog fašnjaka’ u nedjelju, 7.veljače.

Okupljanje je u 13 sati kod Osnovne škole, a potom maskirana povorka kreće na Trg Republike Hrvatske u Varaždinskim Toplicama.

Prijaviti se možete do 5. veljače, ekipno ili ponaosob u Turističkom uredu ili na broj telefona 042/633-133 te sudjelovati u izboru za najljepšu masku, najbolje maskiranu grupu ili najbolji scenski nastup.

Iz Turističke zajednice poručuju da kući možete ponijeti vrijedne nagrade i radost iz Varaždinskih Toplica. Za sve sudionike osigurani su besplatni čaj i krafne.

Uz dolazak skupina iz drugih općina i gradova, posebnost ovogodišnjeg ‘Topličkog fašnjaka’ je i dolazak skupine Kurenta iz slovenske općine Hajdina.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije