Plesni klub PLAN B upisuje u plesne programe i rekreacijsko vježbanje

Plesni klub ‘PLAN B’ poziva sve zainteresirane na upise u plesne programe plesna ritmika i gimnastika, Jazz dance, Jazz cheerdance, Pom pon dance i suvremeni ples, u dobnim skupinama: Kiki (6 do 9 godina), Djeca (10 do 12 godina), Teen (13 do 17 godina) i Odrasli (18 i više).

Treninzi se održavaju u ulici Gustava Krkleca 1a, na 1. katu nekadašnjeg Mercatora, sadašnjeg Super Konzuma, a počinju danas, 11. siječnja od 17 sati.

Osim toga, klub poziva sve zainteresirane za rekreacijsko vježbanje da se pridruže kondicijskim treninzima, kako bi svoje tijelo nakon blagdana vratili i održali u formi.

Radi se o posebno osmišljenim, kombiniranim i funkcionalnim treninzima koji su namijenjeni svim zdravim i punoljetnim osobama.

Treninzi se održavaju dva ili tri puta tjedno u terminima ponedjeljak/srijeda od 19 do 20 sati te petkom od 19.30 do 20.30 sati, na ranije navedenoj adresi.
Prvi trening počinje danas, 11. siječnja, od 19 do 20 sati.

Za detaljne informacije posjetite plesni klub PLAN B ili se javite na broj 092/ 225 58 51. Možete im pisati i putem Facebooka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije