Projekt 3P na FOI-u: Neobične stvari postoje zbog onih koji ih stvaraju

Na Fakultetu organizacije i informatike u sklopu projekta 3P – Planiram, Poduzimam, Promoviram!, 12. prosinca je održan drugi dio motivacijskih predavanja poduzetnika.

Ovaj ciklus motivacijskih predavanja započeo je zanimljivim i poučnim predavanjem Dejana Martinčevića, mag. inf. iz poduzeća Info3 d.o.o. iz Varaždina, koji je nazočnima prenio svoje osobno iskustvo u poduzetništvu te istaknuo prednosti i nedostatke poduzetništva kao karijernog izbora.

Kao uspješan poduzetnik nazočnima se potom predstavio Matija Tomašković, mag. inf., vlasnik i direktor sotfverskog poduzeća Evolva d.o.o., također iz Varaždina, koji je naglasio važnost predanog rada i odgovornosti u poduzetništvu.

Posljednje u nizu motivacijskih predavanja održala je Mateja Kuhar, bacc. inf, inovatorica i predstavnica eko udruge Fabula Organic Pencil iz Varaždina.

Ona je parafrazirala Oscara Wildea, kazavši kako ‘neobične stvari postoje zbog onih koji stvaraju’ te time dodatno potaknula učenike/ce i studente/ice na razmišljanje o pokretnju vlastitih poduzetničkih projekata te poduzetništvu.

Motivacijskim predavanjima nazočilo je više od sto posjetitelja, među kojima su bili učenici, studenti i nastavnici.

Projekt 3P – Planiram, Poduzimam, Promoviram! za cilj ima povećati aspiracije učenika i studenata prema poduzetništvu kao karijernom izboru.

Projekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa ‘Razvoj ljudskih potencijala‘ 2007. – 2013., operacija Obrazovanje za poduzetništvo i obrt.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije