Posjet Djeda Mraza u trećem tjednu Adventa, bogat glazbeno-zabavni program

Treći vikend Adventa donosi nove radosti i dodatne razloge, uz već postojeće, da posjetite Varaždin unatoč hladnom zimskom vremenu. Sve smo bliže Božiću, a shodno tome raste i glazbeno-zabavni program na gradskim ulicama i trgovima.

Kapucinski trg

Na Kapucinskom trgu, uz već svima znano klizalište, očekuje vas i odlična glazbena ponuda. U petak, 11. prosinca, zabaviti će vas bend Emet Flare s početkom u 18 sati, dok će dva sata nakon njih, u 20 sati, nastupiti Dobre vibracije.

Subota će posebno razveseliti mališane koji će u 16 sati moći dočekati Djeda Mraza, a za dodatni program biti će zaduženo Društvo naša djeca. U 18 sati nastupiti će klapa Mirakul, u 20 sati poznati varaždinci JamIT, dok vas na kraju dana čeka Disko-sklisko.

Nedjelja na Kapucinskom započinje već u 11 sati sa Štiglecima, dok od 17 do 19 sati nastupaju ŽVS klapa Lucerne, ŽVS klapa Kaliope i MVA Biškupec.

Trg kralja Tomislava

Na Trgu kralja Tomislava u petak će nastupiti bend Tragovi u 17 sati i 30 minuta.

U subotu će u 11 sati nastupiti Mali slavuji iz Društva naša djeca, u 19 sati nastupaju Božićni koledari Varaždinskog folklornog ansambla, a u 19 sati i 30 minuta nastupa bend Komedija.

A treća adventska svijeća bit će upaljena ispred katedrale u 18 sati i 30 minuta, a popratit će ga nastup zbora Bedem Župe Biškupec.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije