VIDEO Brother in Arms: Fanovi Marka Knopflera odali počast žrtvama Vukovara

Na Facebook stranici posvećenoj slavnom glazbeniku Marku Knopfleru i njegovom bendu Dire Straits objavljen je zapis kojim je odana počast vukovarskim žrtvama.

– U znak sjećanja na našu palu braću, Hrvatska 17. – 18. 11. 1991. – stoji u objavi na toj stranici, koju uređuju obožavatelji Knopflera i Dire Straitsa. Uz taj zapis objavljena je i pjesma ‘Brothers in Arms’.

Ganuti dirljivom objavom brojni Hrvati zahvalili su na objavi.

– Hvala ti za ovu predivnu pjesmu i za sjećanje – glasi jedan od mnogobrojnih komentara.

Objava je u samo dva sata prikupila gotovo 12 tisuća lajkova.

Inače, ovo nije prvi put da se na tome profilu prvi put spominje Hrvatska. Prošle godine u vrijeme strašnih poplava objavljena je poruka podrške ljudima pogođenima u stravičnim poplavama diljem regije.

– Ove riječi idu u Srbiju, Bosnu i Hercegovinu i Hrvatima u Slavoniji. U ovim teškim vremenima, ostanite snažni, braćo! – stajalo je u objavi uz pjesmu ‘Solid Rock’.

Pjesma ‘Brothers in Arms’ također prati video prilog pod nazivom ‘Banijska ratna praskozorja’, montiranog korištenjem snimaka Gordana Lederera, nastao u znak sjećanja na ovog snimatelja Hrvatske televizije koji je, u dobi od 33 godine, ubijen početkom kolovoza 1991. kod Hrvatske Kostajnice.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije