Mladi za Marof pozivaju na raspravu o kreiranju aktivnosti za mlade u gradu

Udruga Mladi za Marof poziva sve udruge, ustanove, predstavnike Grada i ostale zainteresirane osobe s područja Grada Novog Marofa na organiziranu javnu raspravu ‘Razvoj lokalne zajednice kroz neformalno obrazovanje’, koja će se održati u petak, 16. listopada u prostorijama udruge Mladi za Marof, Kralja Tomislava 16, Novi Marof, (bivši prostor Gradske knjižnice) u terminu od 18 do 19.30 sati.

Svrha rasprave je povezati predstavnike organizacija civilnog društva, javnih ustanova i ostalih zainteresiranih partnera s područja Grada kako bi se kreirao dodatni izvaninstitucionalni obrazovni program za mlade i ostale građane s područja našeg Grada.

Ideja Udruge Mladi za Marof je da u svom prostoru organizira kreativne radionice, prezentacije, debate, tečajeve, seminare i sl. korisne za osobni razvoj mladih i ostalih zainteresiranih građana te da osigura prostor za neformalno druženje mladih u vrijeme kada nema organiziranih radionica.

Kako Udruga Mladi za Marof trenutno nema kapacitete da sama kvalitetno opremi prostor i organizira svakodnevni program radionica, želja je da se uspostavi suradnja sa lokalnim partnerima koji imaju motivaciju sudjelovati u okviru svojih mogućnosti u kreiranju jednog takvog programa.

Uz to je još planirana rasprava o redizajnu i nastavku tiskanja mjesečne brošure Programa događanja u Gradu Novom Marofu u kojem bi se objavljivao kao i prije raspored svih događanja na području Grada (uključujući i raspored radionica u novom centru za neformalno obrazovanje) te rasprava oko moguće međusobne suradnje lokalnih udruga kod prijave projekata udruga na razne otvorene natječaje naših Ministarstava, EU-fondova i drugo.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije