Mladi za Marof pozivaju vas na Kvizko, marofski trash film, tribinu o nasilju…

Mladi za Marof pripremili su program pun raznoraznih aktivnosti, od igara do tribina, ne bi li zagrijali svoje sugrađane za dugu 2016. godinu. Provjerite stoga što se nudi i posjetite mlade Marofčane u njihovim prostorijama.

Već u ponedjeljak, 4. siječnja, održat će se tribina ‘Kako nasilje u filmovima utječe na mlade?’. Ako ste instiktivno pomislili ‘ja sam gledao nasilne filmove k’o klinac i super sam ispao’ možda ne bi bilo zgorega posjetiti tribinu i razmisliti o svome životu. Početak je 19 sati, a predviđeno trajanje jest do 21 sat.

Utorak je namijenjen učenju. I ne učenju bilo kakve vrste, već učenju igranja nove popularne društvene igre pod imenom ‘Settlers od Catan’. O čemu je riječ saznajte u 18 sati.

Srijeda i četvrtak namijenjeni su turnirima u video igrama. Ako imate želju za pokazivanjem svojeg znanja u poznatom Counter-Strikeu dođite u 20 sati i dobro se naživcirajte.

U petak, 8. siječnja, prilika je da pogledate prvi nagrađeni novomarofski film ‘Tajne moći zle bande’. Početak je u 20 sati.

Ipak, prava akcija započinje u subotu. Na meniju za 19 sati jest turnir u jednoj od najpopularnijih video igara koje su ikad ugledale piksele računala – Worms. Budite najbolji, najbrutalniji i najpodliji crv Novog Marofa.

Nedjelja, možemo reći i finale, dan je za MzM Kvizko. Početak je u 17 sati, a ulaz je dopušten samo onima koji su do zuba naoružani znanjem. Svaka ekipa mora imati 4 člana.

Osim tih aktivnosti, svakog dana od 17 do 23 sata možete igrati društvene i video igre.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije