Rotary klub organizira humanitarno trčanje oko trakošćanskog jezera

Zaljubljenici u trčanje ili šetnju, prirodu i zdrav način života imat će prigodu uključiti se u humanitarnu akciju koju u okviru ‘Rotary Health Days-a’ u Trakošćanu organiziraju tri varaždinska Rotary kluba – RC Varaždin 1181, RC Varaždin i RC Varaždin Jug, prenosi Lepoglava.Net.

Naime, u nedjelju, 30. kolovoza u Trakošćanu će se održati humanitarna rekreativna trka/šetnja oko trakošćanskog jezera pod nazivom ‘1. Rotary Walk&Run’.

Utrka će se održati pod pokroviteljstvom Općine Bednja, a namijenjena je svim sudionicima Rotary Health Days-a, gostima, pratnji, kao i svima ostalima zainteresiranima – od trkača rekreativaca do šetača i to svih dobnih skupina.

Početak utrke je u 10 sati kod splavi na trakošćanskom jezeru gdje će se primati prijave za sudjelovanje.

Kotizacija po sudioniku iznosi 100 kuna za što će sudionici dobiti majicu te spoznaju da su sudjelovanjem u utrci pomogli nekome kome je pomoć u ovom trenutku potrebna.

Naime, prikupljena sredstva od kotizacije iskoristit će se u humanitarne svrhe i to za pomoć najpotrebnijima na području općine Bednja.

– Ističemo da svi događaji u okviru 1. hrvatskih Rotary dana imaju izrazito humanitarni karakter s jasnim ciljevima pomaganja mladima, onima kojima je pomoć potrebna – poručuju organizatori.

Trka se održava u okviru manifestacije ‘Rotary Health Days’ koji će trajati dva dana – 29. i 30. kolovoza, u Varaždinu i Trakošćanu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije