Ove subote 12. Večer mažoret plesa ispred Gradske vijećnice

Varaždinske mažoretkinje u subotu, 29. kolovoza, organiziraju 12. Reviju mažoret timova nazvanu “Večer mažoret plesa”, koja se održava u sklopu 17. Špancirfesta.

Ove godine će po prvi puta revija biti upriličena u poslijepodnevnim satima što će omogućiti nastup većeg broja sudionika koji će doputovati u Varaždin, a što radi prijepodnevnog termina ranijih godina nije bio slučaj. Program će biti održan ispred varaždinske Gradske vijećnice od 17 do 19 sati.

Sudjelovanje u programu revije i ove su godine najavile atraktivne lošinjske mažoretkinje, koje dolaze u pratnji svog gradonačelnika, a Špancirfest ih se toliko dojmio da će ove godine u Varaždinu boraviti tri dana.

Dolazak su najavile i mažoretkinje Unity S iz Samobora, mažoretkinje iz Pisarovine, Krašića, Klinča Sela, Ludbrega, Goričana, Donjeg Kraljevca, Belca i Budinšćine.

12. Revija mažoret timova i Večer mažoret plesa ove se godine održavaju uz obilježavanje 20. obljetnice Varaždinskih mažoretkinja, ali i u spomen na njihova osnivača i dugogodišnjeg voditelja Anđelka Zorkovića, čija se četvrta obljetnica smrti navršila 25. kolovoza.

Njemu u spomen, Varaždinske mažoretkinje osnovale su Zakladu koja brine o aktivnom korištenju slobodnog vremena predškolske i školske ženske mladeži, a temeljem koje najzaslužnijima uručuju i posebnu nagradu – kristalnu plaketu Anđelko Zorković.

Varaždinske mažoretkinje s početkom nove obrazovne godine upisuju nove članice a upisi će se od početka rujna obavljati ponedjeljkom, srijedom i petkom od 18 do 20 sati u vrtiću Graberje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije