DVD Gornji Kućan pobjednik vatrogasnog natjecanja Memorijal Josip Martan

Dobrovoljno vatrogasno društvo Donja Voća je u suradnji s Općinom Donja Voća organiziralo vatrogasno natjecanje ‘Memorijal Josip Martan”, u spomen na voćanskog branitelja. Josip je poginuo 30. srpnja 1991. u Hrvatskoj Kostajnici, kao pripadnik Specijalne jedinice policije “Roda” Varaždin, javlja e-ivanec.

Na natjecanju je sudjelovalo 40 ekipa u šest kategorija. U kategoriji Muški “A”, pobjednik je DVD Gornji Kućan, ispred DVD Vrbanovec i domaćina, DVD Donja Voća, a u kategoriji Žene “A” pobijedilo je DVD Mladost, ispred DVD Biškupec.

U kategoriji Mladež muški, najbolja je bila ekipa domaćina, DVD Donja Voća, drugo mjesto pripalo je DVD Brstec, treće DVD Varaždinske Toplice, a DVD Klenovnik je osvojio 8. mjesto.

Najbolja u kategoriji Mladeži žene bila je ekipa DVD Donja Voća, drugo mjesto osvojilo je DVD Donje Mekušje, a treće DVD Mladost.

U kategoriji muške djece, gdje je sudjelovalo najviše ekipa, njih 14, pobjednik je bila ekipa DVD Voća 1, drugo mjesto osvojilo je DVD Tužno, treće DVD Ivanec, DVD Klenovnik 1 bio je 8., ekipa DVD – a Donja Voća 2 plasirala se na deseto mjesto, DVD Lepoglava na 12., a DVD Klenovnik 2 na 13. mjesto.

Pobjednice u kategoriji djevojčica bile su članice DVD – a Nedeljanec, ispred Svibovca Podravskog i Martijanca, prenosi e-ivanec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije