Dani sporta, zabave i kulture u Višnjici povodom Dana pobjede i branitelja

I ove će se godine u Višnjici održati tradicionalna manifestacija Dani, sporta, zabave i kulture. Središnji mjesto u programu imat će obilježavanje 20. godina memorijalnog malonogometni turnir ‘Stjepan Križanec’ te Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja.

Organizator manifestacije – UŠR ‘Sport za sve’ Višnjica pripremio zanimljiv i raznovrstan program u kojem će moći uživati svi oni koji posjete Višnjicu od 31. srpnja do 2. kolovoza.

Program počinje u petak, 31. srpnja, u 17 sati, svetom misom zadušnicom te svečanim mimohodom i polaganjem vijenaca kod spomen obilježja hrvatskom branitelju Stjepanu Križancu.

U 19 sati, u sportskoj dvorani OŠ Izidora Poljaka Višnjica, počinje svečanost obilježavanja 20 godina održavanja Memorijalnog malonogometnog turnira ‘Stjepan Križanec’, Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja.

Za tu će prigodu biti otvorena izložba vojne opreme.

Prvog dana manifestacije, u 21 sat počet će košarkaški hakl turnir te zabava pod šatorom uz nastup Višnjičkih tamburaša.

U subotu, 1. kolovoza, od 15 sati na rasporedu su 1. zabavne dječje igre.

U 16 sati počet će 20. izdanje Memorijalnog malonogometnog turnira ‘Stjepan Križanec’.

U 19 sati posjetitelji će moći pratiti vitešku predstavu udruge Martin Krpan iz Slovenije te se u organizaciji P.A.S. Kluba Lepoglava i udruge Branitelji Hrvatske Lepoglava okušati u airsoft gađanju.

U 21 sat počinje zabava pod šatorom uz nastup glazbenog sastava Od srca do srca.

Posljednjeg dana trajanja manifestacije, u nedjelju, 2. kolovoza odigrat će se 4. ženski malonogometni turnir.

Početak je u 16 sati. Od 18 sati i 30 minuta na rasporedu je revijalna utakmica veterana Puma i UŠR-a Višnjica.

U 19 sati kreće odigravanje završnih utakmica 20. memorijalnog turnira ‘Stjepan Križanec’, a od 20 sati i zabava pod šatorom.

Glavni pokrovitelj manifestacije je Grad Lepoglava.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije