Novi Marof novčano nagradio najbolje učenike i njihove mentore

>> Novi Marof novčano nagradio najbolje učenike i njihove mentore

Grad Novi Marof ove je godine izdvojio ukupno 40.700,00 kuna za dodjelu nagrada učenicima i mentorima Osnovne škole Novi Marof za proteklu školsku godinu.

Uz prigodni program, nagrade su dodijeljene prema utvrđenim Kriterijima za dodjelu novčanih nagrada učenicima i mentorima za sudjelovanje na međunarodnim, državnim, regionalnim i županijskim natjecanjima, smotrama i susretima.

Novčane nagrade dodijeljene su, 12. lipnja, Osnovnoj školi Novi Marof u iznosu od 36.700,00 kuna, a Umjetničkom odjelu – osnovno glazbeno obrazovanje uručene su četiri tisuće kuna.

Ove godine nagrađeni su bili i sportaši OŠ Novi Marof koji su postigli iznimne uspjehe na županijskim, regionalnim i državnim natjecanjima.

Šesnaest sportskih ekipa dobilo je ukupno 23.200,00 kuna.

– Silno sam ponosan na sve ove mlade ljude koji postižu uspjehe u znanju i sportu. To svakako treba poticati i nagrađivati unatoč mjerama štednje koje provodimo. Čestitam i njihovim mentorima i ravnatelju jedne od najuspješnijih škola u našoj državi – OŠ Novi Marof.

Ovime želimo poslati poruku da se znanje isplati i da želimo ulagati u znanje i talentirane mlade naraštaje jer će upravo oni razvijati ovo mjesto i graditi bolju budućnost za sve nas – poručio je gradonačelnik Siniša Jenkač.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije