Erceg, Kanjuga Starčević, Levak i Sekelj u utrci za direktora TZ-a

Vijeće Turističke zajednice Grada Varaždina održalo je u ponedjeljak, 1. lipnja, sjednicu na kojoj su otvorene prijave pristigle na natječaj za izbor novog direktora Turističkog ureda Turističke zajednice Grada Varaždina.

Sve prijave pristigle na natječaj zadovoljile su sve formalne kriterije, doznali smo od gradonačelnika Gorana Habuša, ujedno i predsjednika Turističke zajednice Grada Varaždina.

– Za sve prijave dostavljena je sva dokumentacija sukladno natječaju. No, na sjednici nismo donijeli odluku o odabiru, već će svatko od kandidata dobiti priliku da u petnaestak minuta predstavi svoj program i viziju turističkog razvoja grada. Na jučerašnjoj sjednici smo imali kvorum, iako nisu bili prisutni svi članovi, očekujem da ćemo prilikom predstavljanja kandidata svi biti prisutni – rekao je Habuš, dodajući da će se nova sjednica Vijeća Turističke zajednice održati sljedećeg tjedna, ali nije znao precizirati točan datum.

Za nasljednika Branke Tropp na toj odgovornoj funkciji javilo se četvero kandidata, što nam je potvrdio i gradonačelnik. To su, abecednim redom, Vlatka Erceg, Vera Kanjuga Starčević, Damir Levak i Jelena Sekelj.

Prema uvjetima iz natječaja, od kandidata se tražilo da ima završen najmanje preddiplomski sveučilišni studij ili stručni studij te da iza sebe ima najmanje tri godine radnog iskustva na rukovodećim poslovima. Prilikom javljanja na natječaj kandidati su morali izraditi i prijedlog programa rada turističke zajednice za jednogodišnje razdoblje. Nužan je i položen stručni ispit za rad u turističkom uredu, ali mogli su se javiti i oni koji to nisu obavili, uz uvjet da ga polože u roku od godine dana od stupanja na dužnost.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije