Predložite kakvu dimnjačarsku službu želite na području Grada

Grad obavještava da se u razdoblju od 26. svibnja do 26. srpnja 2015. godine provodi savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom donošenja Odluke o obavljanju dimnjačarskih poslova na području Grada Varaždina.

Navedenom odlukom predviđaju se uvjeti, postupak i način davanja koncesije te druga pitanja u vezi obavljanja dimnjačarskih poslova na području Grada Varaždina.

Cilj provođenja savjetovanja je pronaći ravnotežu između redovitih i izvanrednih pregleda, kontrola i čišćenja dimnjaka i dimovodnih instalacija i ložišta s obzirom na gorivo i vrste ložišta.

Materijali i obrasci relevantni za savjetovanje kao i sam Nacrt odluke, nalaze se na web stranicama Grada Varaždina (http://www.varazdin.hr/hr/gradsko-vijece/plan-normativnih-aktivnosti).

Svoje doprinose javnom savjetovanju moguće je dostaviti isključivo putem priloženog obrasca zaključno do 26. srpnja 2015. na adresu Grad Varaždin, Upravni odjel za komunalni sustav i urbanizam, Trg slobode 12/II, Varaždin s naznakom Primjedbe, prijedlozi i mišljenja na Nacrt odluke o obavljanju dimnjačarskih poslova ili na e-mail adresu komunal@varazdin.hr također putem obrasca.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije