Zumbajmo za Erika!

TTS Sport Centar Varaždin na svojim je Facebook stranicama najavio humanitarni zumba party – “Zumbathon za Erika”, koji će se 9. svibnja održati tamo u vremenu od 9 do 11 sati.

Riječ je o humanitarnom zumba partyju na kojem će se prikupljati donacije za devetomjesečnog Erika Fischera, piše u pozivnici.

Mališan boluje od mukopolisaharidoze tipa 1 Hurler, vrlo rijetke genetske metaboličke bolesti, s kojom se većina naših liječnika nije susrela.

Erik je prvo dijete u Hrvatskoj kojem je bolest otkrivena dovoljno rano da uopće može biti obavljena transplantacija matičnih stanica pa je otišao na liječenje u Nizozemsku, o čemu smo pisali ranije.

> “Aviončićima pozitive” devetomjesečni Erik povezao Varaždince

Erik je sada na oporavku nakon operacije, stanje mu je stabilno i zasad sve ide svojim tokom. Njegova majka, koja je stalno uz njega, redovito na Facebook stranici “Kak je Erik?” objavljuje fotografije djeteta i informira o njegovu zdravstvenom stanju.

Troškovili liječenja su vrlo visoki, stoga je svaka pomoć dobrodošla.

– Omogućimo svi zajedno malenom Eriku da izraste u zdravo i veselo dijete okruženo ljubavlju! Dođite i zaplešite na sunčanom vanjskom terenu ili samo popijte kavicu na terasi i ubacite u škrabicu koliko možete bez ikakve obaveze.

Poziv je to svim građanima koji je teško odbiti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije