FOTO Varaždinci se ludo proveli na Goni Poni manifestaciji u Kranjskoj Gori

Legendarni četvrti po redu Red Bull Goni Pony i ove godine je imao svoje sudionike iz Varaždina koji su svoju maštu i sportski entuzijazam ponosno istakli pred organizatorima i pokazali da nimalo ne zaostaju za domaćim slovenskim snagama.

Superkul manifestacija okupila je preko tisuću biciklista i retro zaluđenika koji su predivan ljetni dan na Kranjskoj Gori iskoristili za odličnu disko zabavu i druženje, naravno, uz onaj glavni dio gdje se okupljeni moraju dočepati najvišeg slovenskog prijevoja, popularnog Vršića.

Vrhunac dana i najveći smijeh bio je kada je jedan ‘naš’ od organizatora preuzeo rolšuhe i u maniri najvećeg disko plesača pokazao okupljenima da smo opaka konkurencija i na svjetlima užarenog podija. Pošto je sve išlo live, naš ‘Jeff‘ uskoro je dobio poziv od drage mu žene čije je budno oko preko interneta pazilo na muža plesača.

Valja spomenuti i našeg prijatelja ‘Perija‘ koji je potegnuo biciklom iz Bleda gladan želje da pruži podršku svojim sugrađanima na Rog ponijima, a među natjecateljima sreli smo i neustrašivu Bernardu Jurič iz Ptuja, našeg grada prijatelja. Ova legendarna žena nedavno je odvozila 5.500 kilometara Australije na cestovnome biciklu unatoč tome što je službena trka bila otkazana radi sigurnosti natjecatelja nakon što je lani jedan od sudionika tragično preminuo.

Goni Poni je događanje na kojem možete, ali i ne morate nastupiti, no svakako bi bilo dobro pohoditi prekrasnu Kranjsku Goru i osjetiti dobre vibracije kojima je ovo alpsko mjestašce ispunjeno na sam dan utrke. Planiranja za peti Goni Pony već su u tijeku, a kakvi su bili foto dojmovi pogledajte u našoj galeriji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije