FOTO Na Olimpijskom festivalu pobijedili Smješkići iz Dječjeg vrtića Novi Marof

U sportskom parku u Novom Marofu u petak, 18. svibnja, održan je 17. Olimpijski festival dječjih vrtića u organizaciji Zajednice športskih udruga Grada Novog Marofa i Dječjeg vrtića Novi Marof.

Festival je otvorio gradonačelnik Novog Marofa, HDZ-ov Siniša Jenkač. Mališanima je zaželio puno sportske sreće i uspjeha te ugodan boravak u Novom Marofu, a odgojiteljicama i ravnateljicama dječjih vrtića zahvalio što potiču djecu na sportske aktivnosti koje su preduvjet zdravog i sretnog odrastanja i što podržavaju ovakva dječja natjecanja u kojima je važno sudjelovati, a ne pobijediti.

Na festivalu je sudjelovalo 285 djece iz osam dječjih vrtića: DV ‘Tratinčica’ Varaždinske Toplice, DV ‘Anđeo’ Sveti Ilija, DV ‘Potočić’ Jalžabet, DV ‘Leptirić’ Ljubešćica, DV ‘Ježić’ Črešnjevo, DV ‘Bambi’ Novi Marof, DV ‘Radost’ Ludbreg i DV ‘Novi Marof’, koji su se natjecali u trčanju na 60 m, štafeti 4x25m, skoku u dalj, bacanju loptice i malom nogometu.

Pobjednice nogometnog turnira su djevojčice iz DV ‘Radost’, pobjednici dječaci iz DV ‘Novi Marof’.

Mališanima su zaslužene medalje podijelili gradonačelnik Jenkač i predsjednik Zajednice športskih udruga Grada Novog Marofa Vladimir Vuger.

Osim mališana natjecale su se i odgojiteljice koje su svoju spretnost i brzinu pokazale u disciplini ‘tačkanje’. Najbrže i najspretnije su bile odgojiteljice DV ‘Anđeo’.

Sveukupni pobjednik 17. Olimpijskog festivala dječjih vrtića – Novi Marof 2018, bila je ekipa ‘Smješkići’ iz Dječjeg vrtića ‘Novi Marof’, a odlukom sudaca nagradu Fair play osvojila je ekipa ‘Ježići’ iz Dječjeg vrtića ‘Ježić’.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije