OBLJETNICA Bogat program završava koncertom ‘Varaždinske rock snage za Pume’

Udruga veterana 7. gardijska brigada ‘PUMA’ poziva obitelji poginulih, umrlih i nestalih pripadnika 7. gardijske brigade ‘PUMA’, članove Udruge veterana 7. gardijska brigada ‘PUMA’, građanke i građane na završna događanja povodom 25. obljetnice osnutka 7. gardijske brigade ‘PUMA’.

U četvrtak, 21. prosinca, će biti polaganje vijenaca u 10 sati kod spomen-obilježja 5. bojne 1.A brigade ZNG u Vinici.

U petak, 22. prosinca, predviđeno je nekoliko aktivnosti kroz dan. U 10 sati u crkvi Dobrog pastira održat će se sveta misa, nakon čega će uslijediti polaganje vijenaca u kapelici Sv. Juraja u Optujskoj u 11.30 sati.

Središnja aktivnost kojom će se zaokružiti program obljetnice je Svečana akademija koja će se održati u HNK Varaždin u 13 sati.

U subotu, 23. prosinca, u podrumskoj sceni ‘Zvonimir Rogoz’ HNK Varaždin će biti organiziran koncert ‘Varaždinske rock snage za ‘PUME’ u 21 sat. Ulaz na koncert je besplatan.

Također organizatori obavještavaju sve zainteresirane da je u izložbenom prostoru palače Herzer postavljena izložba ‘7. gardijska brigada ‘PUMA’.

Izložba će biti otvorena do 21. siječnja iduće godine, a može ju se posjetiti u redovnom radnom vremenu Gradskog muzeja Varaždin. Ulaz na izložbu je besplatan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije