VOZAČI, OPREZ! Od četvrtka nadvožnjak kod Carine zatvoren za sav promet

Sanacija nadvožnjaka Vilka Novaka kreće od četvrtka, 5. travnja, iako je bilo najavljeno da će izvođač, tvrtka Geotehnika d.o.o., s radovima započeti u utorak.

– U utorak i srijedu su u tijeku bili pripremni radovi, točnije, postavljeni su znakovi privremene regulacije prometa na kojima je naznačen smjer kretanja za vrijeme radova. Nadvožnjak će za promet biti zatvoren od sutra, 5. travnja, od 7 sati – saznajemo od izvođača.

Radovi bi, prema planu, trebali biti gotovi do 18. svibnja, a iz PU varaždinske poslali su obavijest o alternativnim pravcima.

– U tom će vremenu dionicom Istočne obilaznice grada Varaždina od raskrižja s kružnim tokom prometa državne ceste D 2 i Gospodarske ulice, odnosno od benzinske postaje Crodux do semaforiziranog raskrižja s ulicom Vilka Novaka (Carina) biti obustavljen promet svih kategorija vozila.

Obilazni pravci za promet vozila bit će označeni privremenom prometnom signalizacijom, a obilazak za tranzitni promet će biti preko autoceste A4, od Zamlake preko prometnih čvorova Ludbreg i Varaždin, zatim državnom cestom D 2, preko Jugozapadne obilaznice, Hrašćice i obratno.

Obilazak za lokalni promet biti će gradskim ulicama kojima se očekuje pojačani promet i moguće otežano odvijanje prometa – stoji u priopćenju.

Obzirom da je riječ o frekventnom nadvožnjaku što se prometa tiče, iz policije mole građane ‘za strpljenje i poštivanje privremene prometne signalizacije i znakova koje će davati ovlaštene osobe’.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije