DONATORSKA AKCIJA Uživajte u bakalaru s krumpirom i pomognite Zakladi Vita

U atriju Županijske palače na Franjevačkom trgu u Varaždinu će u petak, 30. ožujka, u 10.30 sati početi donatorska akcija, događanje na kojem će građani moći uživati u tradicionalnom i prigodnom bakalaru s krumpirom.

– Pozivamo građane da se odazovu, probaju odličan bakalar kojeg će pripremiti vrijedni kuhari Hotela Minerva, te svojim doprinosom pomognu Zakladi Vita. Donatorsku akciju organizira Zaklada Vita, čiji osnivač je Varaždinska županija, a koja osigurava pomoć roditeljima djece oboljele od malignih i drugih teških bolesti.

Upraviteljica Zaklade Natalija Martinčević, najavljuje još jednu kulinarsku donatorsku akciju, a kako nam dolazi sve ljepše vrijeme, akcija i aktivnosti u Viti neće nedostajati.

– Nakon uspješne akcije u studenom i odlične sarme koja je planula u nepunih sat vremena, ovaj puta odlučili smo pripremiti čak 700 porcija bakalara s krumpirom. Zahvaljujem Ljerki Šebečić iz Minerve na velikom poslu kojeg će obaviti u pripremi i kuhanju i Mariji Cafuk koja je donirala krumpir. Pozivam sve građane da nam se pridruže u Atriju Županijske palače na donatorskom bakalaru u petak, 30. ožujka s početkom u 10.30. sati – rekla je Martinčević.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije