Vijesti / Društvo

FOTO Pogledajte kako je bilo na Humanitarnom badminton turniru u TTS-u

FOTO Pogledajte kako je bilo na Humanitarnom badminton turniru u TTS-u

Lions klub New Century Lions Club 'Varaždin Millennium' organizirao je u subotu, 24. ožujka, drugi po redu humanitarni badminton turnir pod nazivom 'Humanitarni Lions Opet Badminton turnir 2018'.

Cilj humanitarne akcije bio je prikupljanje financijskih sredstava za djecu bez roditeljske skrbi iz Udruge za zbrinjavanje djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi izvan vlastite obitelji 'Nova budućnost' koja djeluje na području grada Varaždina.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Humanitarni turnir održao se se u Sportskom centru TTS u Varaždinu. Financijska sredstva koja su se prikupljala putem kotizacija za sudjelovanje na turniru, koristit ce se za opremanje objekta Udruge u Varaždinu, poput primjerice renoviranja kupaonice, koje treba vodoinstalaterske radove, postavljanje tuš kade, zamjenu pločica i neke druge, a sa svrhom poboljšanja kvalitete života korisnika navedene Udruge.

Kotizacija za sudjelovanje na turniru iznosila 100 kuna bez obzira u koliko disciplina se sudionik prijavi.

Pomoći se može i uplatom novcanog iznosa na račun NCLC VARAZDIN MILLENNIUM otvorenog za potrebe ove humanitarne akcije (PBZ) IBAN: HR4923400091510918004 s naznakom za Humanitarni Lions Open Badminton Turnir 2018.

Kako je bilo pogledajte u fotogaleriji.

Najnovije

Reci što misliš!


Vezani članci