U utorak predavanje o suradnji FOI-ja i Instituta Leibniz

U okviru internog FOI projekta Time 4 Science, u utorak, 13. veljače, u 12 sati u Vijećnici Fakulteta oragnizacije i informatike, prof. dr. Michael Bosnjak, direktor Instituta Leibniz za psihološke informacije, održat će predavanje na temu ‘Integrated Public Open Science Infrastructure Tools and Services at leibniz-psychology.org’.

Predavanje koje će održati profesor Bošnjak dat će potpuni uvid u aktivnosti njihovog instituta te načina suradnje s Fakultetom organizacije i informatike, koja je nedavno definirana ugovorom kojim se omogućuje našim nastavnicima i studentima izgradnja infrastrukture za istraživanja s podacima i baze ispitanika, te provođenje komparativnih njemačko-hrvatskih istraživanja uz naglasak na blockchain tehnologije, sigurnost i analizu podataka.

Time 4 Science interni je projekt Fakulteta organizacije i informatike koji za cilj ima organiziranje niza pozvanih znanstvenih predavanja i radionica eminentnih istraživača iz Hrvatske i svijeta.

Predavanja su primarno namijenjena znanstvenicima i nastavnicima FOI-ja, zainteresiranim suradnicima i doktorskim studentima, ali i svima zainteresiranima za teme koje u sebi imaju istraživački i znanstveni potencijal.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije