Tea Pavičić Zajec zauzela drugo mjesto u natjecanju za Erasmus osobu 2017.

U organizaciji Voyagerasmus portala, najveće Erasmus socijalne platforme 8. siječnja 2018. godine otvoren je natječaj za izbor najbolje Erasmus osobe 2017. godine.

U uži proces glasovanja stavljeno je 16 kandidata iz cijele Europe, a glasovanje je održano putem Facebooka u periodu od 22. siječnja do 4. veljače.

Nakon završetka glasovanja, učiteljica I. osnovne škole Varaždin dr.sc. Tea Pavičić Zajec zauzela je odlično drugo mjesto sa ukupno 614 glasova.

Cilj ovog natječaja bio je okupiti Erasmus + zajednicu i pružiti priliku najistaknutijim pojedincima u Erasmus + svijetu da se natječu za naslov najbolje Erasmus osobe u 2017. godini.

Učitelji I. osnovne škole Varaždin Draženka Kolonić, Stella Kulaš, Verica Šilec i Sonja Tušek Podobnik predložili su Teu Pavičić Zajec za Erasmus osobu 2017.

Kao razlog kandidature naveli su njen rad i iskustvo na brojnim Erasmus projektima I. OŠ Varaždin, promicanje i upoznavanje učitelja s Erasmus + programom te modernizaciju nastave i osuvremenjivanje nastavnog procesa I. OŠ Varaždin uvođenjem tablet računala.

Tijekom procesa glasovanja uočene su brojne nepravilnosti i nelegalno skupljanju glasova određenih kandidata zbog čega su neki kandidati bili diskvalificirani, no ponovno im se pružila šansa za ulazak u natjecanje.

Titula najbolje Erasmus osobe pripala je kandidatu Amr Abd El Gayed koji je također bio diskvalificiran te ponovno ušao u sustav glasovanja 1. veljače.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije