‘DJECA PJEVAJU’ Raspisan poziv za festival, rok prijave do 20. prosinca

Raspisan je natječaj za izvedbu pjesama na festivalu ‘Djeca pjevaju’ Varaždin 2018. za skladatelje i tekstopisce, a rok prijave je do 20. prosinca.

Natječaj je otvoren za skladatelje i tekstopisce za dvije kategorije pjevača. Prva kategorija su mlađi uzrast djece, od 6 do 10 godina, a druga kategorija je stariji uzrast djece, od 11 do 15 godina starosti.

Sve skladbe pristigle u navedenom terminu festivalska komisija uzet će u obzir i odabrati 15 do 20 najboljih.

Kriteriji koje treba zadovoljiti su sljedeći: tekst treba biti ispisan u dva primjerka, demo snimka ili notni zapis s točno naznačenim tekstom i harmonijama iznad teksta, ime skladatelja, ime tekstopisca i njihove kontakt brojeve telefona, e-mail adrese te točnu naznaku za koju kategoriju je pjesma pisana

– Tematika mora biti primjerena dječjem uzrastu. Svi tekstopisci i skladatelji slanjem svog djela na natječaj daju potpunu slobodu aranžerima i produkcijskom timu kod realizacije snimanja pjesme. Sve pjesme pristigle na natječaj u pisanom ili demo obliku ne smiju biti nikad prije javno objavljivane ili izvođene – stoji u natječaju.

Organizatori ističu kako slanjem radova na natječaj autori glazbe i teksta prihvaćaju u cijelosti uvjete natječaja i prenose ekskluzivno pravo na festivalski odbor da odabranu skladbu snimi na nosač zvuka ili slike i objavi na nosačima zvuka ili slike na web stranici.

Festivalski odbor nema obvezu vratiti primljene nosače zvuka. Sve prijave moraju ispunjavati gore navedene uvjete inače se neće uzeti u obzir, upozoravaju organizatori.

Prijave se šalju poštom na adresu Udruga ‘Festival’ A.B.Šimića 20, 42000 Varaždin s naznakom – za festival ‘Djeca pjevaju’ 2017.

Za sva dodatna pitanja i informacije možete kontaktirati Udrugu ‘Festival’ na brojeve telefona 042 260-492, 091/300-111-3.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije