DETALJNA PROGNOZA Tjedan u znaku kiše, jutra hladna uz mogućnost mraza

Ponedjeljak nam je donio oblačnije i hladnije vrijeme s nižom temperaturom. Gotovo identično vrijeme će potrajati i tijekom utorka. Oblačno i tmurno, povremeno s kišom, ali u manjim količinama nego u ponedjeljak. Mogući su i prekidi u kiši, ali teško da ćemo vidjeti sunce. I dalje ostaje prohladno uz umjeren sjeverni i sjeveroistočni vjetar. Temperatura zraka će cijeli dan biti između 6 i 8 Celzijevih stupnjeva.

Prema meteorološkim kartama i tijekom srijede se očekuje dosta oblaka, još uz moguću slabu kišu, ali sve manje tako da bi se prema kraju dana vrijeme trebalo postupno popraviti. I dalje će puhati sjeverni vjetar pa ostaje prohladno uz temperaturu zraka cijeli dan ispod 10 Celzijevih stupnjeva.

Četvrtak bi mogao početi uz maglu. Tijekom dana dosta oblaka, ali su moguća i kraća sunčana razdoblja. Samo ponegdje možda padne malo slabe kišice, ustvari bi četvrtak mogao proći uglavnom suho u većini mjesta. Nakon hladnog jutra kad će temperatura biti oko 6, danju bi temperatura mogla narasti na 9 ili 10 Celzijevih stupnjeva.

U petak će prevladavati oblačno, ujutro može biti magle, a u slučaju vedrije noći moguć je i mraz. Danju se možda pojave i kraća sunčana razdoblja. Vjetar će vjerojatno oslabjeti pa će danju biti malo ugodnije uz maksimalac oko 10 Celzijevih stupnjeva, u slučaju sunčanih razdoblja možda i malo iznad.

Subotnje jutro bi nam ponovno moglo donijeli maglu i nisku naoblaku, a možda i mraz (ako noć bude vedrija). Danju izmjena oblaka i sunca, trebalo bi proći bez oborina. Nakon hladnog jutra dnevna temperatura će biti stupanj-dva viša nego uz petak, moguće da dođe i do 13°C.

Nedjelja će u početku biti suha, vjerojatno s maglom, a do kraja dana dolazi naoblačenje s mjestimičnom kišom. Za početak sljedećeg tjedna prve prognoze najavljuju puno oblaka i dosta svježe vrijeme. Povremeno može biti kiše, u višim predjelima i snijega. Ponovno će zahladiti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije