Lepoglava gradi rasvjetu na dječjim igralištima u Viletincu, Čretu i Gečkovcu

– Čeka se još samo da Elektra odradio svoj dio posla odnosno osigura priključak struje i na igralištima u Viletincu, Čretu i Gečkovcu zasvijetlit će rasvjeta baš kao što je zasvijetlila i na igralištu u Očuri na kojem je Grad Lepoglava također postavio reflektore koje će mještanima omogućiti druženje i bavljenje sportom i u večernjim satima – rekao je lepoglavski gradonačelnik Marijan Škvarić nakon što je na rasvjetne stupove na navedenim igralištima montirano i posljednje rasvjetno tijelo.

Proteklo su razdoblje na igralištima u Čretu, Gečkovcu i naposljetku u Viletincu postavljani reflektori čime su stvoreni uvjete za njihovo osvijetljene.

Riječ je o gradskom projektu pokrenutom temeljem potreba i zahtjeva građana s područja mjesnih odbora u kojima se navedena igrališta nalaze – MO Očura, MO Lepoglavaska Ves i MO Viletinec-Vulišinec.

Da građani iz MO Viletinec-Vulišinec, a tako je i u drugim mjesnim odborima, s nestrpljenjem očekuju da zasvijetli rasvjeta na igralištu potvrdio je predsjednik Stjepan Špiranec koji je s gradonačelnikom Škvarićem obišao igralište u Viletincu uvjerivši se kako je za to još samo potrebno do reflektora dovesti struju.

Budući da je igralište u Očuri od ranije imalo priključak struje na navedenom igralištu reflektori su zasvijetlili odmah po postavljanju dok se za preostala tri čeka da Elektra osigura priključak struje na koji će reflektori biti priključeni.

Elektra zbog problema s nabavom kablova kasni s mnogim planiranim projektima, no u Gradu se nadaju da će taj problem ubrzo biti riješen te da će na igralištima u Čretu, Gečkovcu i Viletincu zasvijetliti postavljena rasvjeta koja već svijetli na brojnim drugim igralištima na gradskom području.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije