Nastavlja se program Javnih radova u Lepoglavi: ‘Radimo dobro, radimo zajedno’

Nastavljajući provođenje aktivne socijalne politike, u Gradu Lepoglavi potpisani su aneksi Ugovora o radu s djelatnicima u programu Javnih radova kojima se istima produžuju ugovori za još dva mjeseca.

Petero djelatnika ovogodišnjeg programa Javnih radova tako će nastaviti obavljati poslove uređenja i održavanja javnih površina te uređenja poslovnih prostora koje koristi Grad, ali će i brinuti o održavanju gradske komunalne infrastrukture.

Na potpisivanju aneksa ugovora prisustvovao je i zamjenik gradonačelnika Hrvoje Kovač, koji im je dodatno objasnio aktivnosti za naredna mjeseca te spomenuo i višegodišnju korist ovog programa.

– Grad Lepoglava kroz Program javnih radova do sad je zaposlio preko 160 ljudi i na taj smo program posebno ponosni jer je direktno usmjeren na ljude, na naše građane. Ovoj smo grupi sad i produžili ugovore o radu čime će pet obitelji kroz ove mjere aktivne politike smanjiti probleme koje im predstavlja nedostatak financija, a i ponovno će osjetiti radost posla. Radimo složno, radimo dobro, radimo zajedno – zaključio je zamjenik gradonačelnika Kovač.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije