POTVRĐENO Magnetska rezonanca i CT dolaze u Opću bolnicu Varaždin!

Magnetska rezonanca i CT dolaze u Opću bolnicu Varaždin. Odlučeno je to danas u Zagrebu na sastanku varaždinskog župana Radimira Čačića i ministra zdravstva Milana Kujunđića.

Potvrdila je to i posebna županova savjetnica Natalija Martinčević na 4. sjednici Gradskog vijeća Grada Varaždina, gdje je prisustvovala kao vijećnica iz redova Narodne stranke – Reformisti.

– Potvrđeno je ono o čemu se u Varaždinu raspravlja već duže vrijeme, magnetska rezonanca i CT dolaze u Varaždin – kazala je Natalija Martinčević.

Također je istaknula i niz drugih projekata koji su dogovoreni u Zagrebu.

– Uz već odobrenih 50 milijuna kuna za projekt objedinjenog hitnog prijema i dnevne kirurgije, danas je odobreno minimalno 15 milijuna kuna za završetak tog vrlo značajnog projekta. Također je potvrđeno da će ministarstvo zdravstva financirati ukupnu domicilnu komponentu u iznosu od 16,2 milijuna kuna za spinalni centar u Varaždinskim Toplicama.

Podsjetila je i na već odrađene projekte u Varaždinskoj županiji, poput energetske obnove Opće bolnice, projekt nove hemodijalize, projekt poboljšanja pristupa primarnoj zdravstvenoj zaštiti, djelomična obnova domova za starije i nemoćne, radovi na palijatinom centru u Novom Marofu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije