Lepoglava domaćin 12. natjecanja vatrogasne mladeži Varaždinske županije

Lepoglava će 17. rujna ugostiti više od 1600 sudionika 12. natjecanja vatrogasne mladeži Varaždinske županije. Potvrđeno je to na sjednici Odbora za natjecanja i Odbora za vatrogasnu mladež Varaždinske županije održanoj u Lepoglavi.

Na sjednici, kojom je predsjedao predsjednik Vatrogasne zajednice Varaždinske županije Nedjeljko Vukalović, dogovoreni su detalji natjecanja koje će se održati na Sportsko-rekreacijskom centru u Lepoglavi, a na kojem će se natjecati oko 130 ekipa djece i vatrogasne mladeži iz dobrovoljnih vatrogasnih društava sa županijskog područja.

Organizator natjecanja je Vatrogasna zajednica Varaždinske županije, a potporu u organizaciji pružit će joj Dobrovoljno vatrogasno društvo Lepoglava, Vatrogasna zajednica grada Lepoglave kao i Grad Lepoglava čiji su predstavnici nazočili sjednici.

– Ne sumnjam da će ovo natjecanje, uz potporu Grada Lepoglave, naših vatrogasaca i drugih organizacija s područja grada Lepoglave uključenih u provedbu natjecanja, biti dosad najbolje organizirano ovakvo natjecanje – rekao je zamjenik gradonačelnika Grada Lepoglave Hrvoje Kovač pozdravljajući u Gradskoj vijećnici sudionike sjednice.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije