Udruga D.I.A. najavljuje donacijsku prodaju u Varaždinu 13. kolovoza

Udruga D.I.A. (Udruga za potporu, pomoć i ozdravljenje oboljelih od depresije i anksioznosti Varaždinske županije) najavljuje još jednu donacijsku prodaju za nedjelju 13. kolovoza.

Štand s radovima bit će postavljen na varaždinskoj tržnici, kod Bipe.

– Naša udruga je neprofitna organizacija, što znači da se financiramo isključivo članarinama i donacijama. Novac koji dobijemo koristimo za kupnju materijala za radionice na kojima članovi izrađuju svoje ručne radove, koji su im ujedno i terapija, uz međusoban razgovor i ponekad razgovor sa zdravstvenim djelatnicima psihijatrije u Varaždinu – kažu u udruzi.

Radionice se odrzavaju dva puta tjedno, ponedjeljkom i srijedom, od 17:30 do 19:30 u VII. mjesnom odboru u Varaždinu na adresi Mirka Kolarića 23, što je ujedno i nova adresa sjedišta udruge.

– Prostor nam je ustupio predsjednik VII. mjesnog odbora Juraj Rožić, kojem ovim putem želimo zahvaliti. Zahvalili bismo i svima koji su nam nešto donirali, bilo to materijal ili novac. Zato zahvala Općini Gornji Kneginec, Općini Sračinec, tvrtkama Helcome trade, Alpha M, trgovini Gros na Malom placu, Lumini centru, Gradskoj tržnici Varaždin, tvrtki S-color, Fini, Kavani Dora, Hotelu Laguse ostalima koji znaju koji su i, naravno, svim građanima koji su kupili naše radove na našim donacijskim prodajama – stoji u zahvali.

Udrugu se može kontaktirati putem adrese elektroničke pošte udrugadia@gmail.com, mobitelom na broj 095 719 5994, a donacije se mogu uplatiti na račun PBZ: HR41234000911108114811.

– Nadamo se da ćete se odazvati na našu donacijsku prodaju, koja će ovog puta biti ususret Velikoj Gospi te će stoga biti krunica, kipića Majke Božje i staklenih tacni s motivom Majke Božje i slično. Za djecu cemo imati narukvice, prstene, gumice za kosu, špangice, ogrlice, broševe te ostalo, kao što su ukrasne kutijice, razni magnetići i druge stvari – najavljuje predsjednica udruge Natalija Vudrag.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije