U Višnjici od 4. do 6. kolovoza Dani sporta, zabave i kulture

Od 4. do 6. kolovoza u Višnjici će se održavati manifestacija Dani sporta, zabave i kulture, u okviru koje će se, pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović, odigrati i 22. izdanje memorijalnog malonogometnog turnira Stjepan Križanec.

Turnir se igra u spomen na poginulog hrvatskog branitelja Stjepana Križanca iz Višnjice, koji je kao pripadnik 7. gardijske brigade Puma poginuo kod Bosanskog Grahova 1995. godine.

Manifestacija će biti svečano otvorena u petak, 4. kolovoza, u 19 sati na nogometnom igralištu gdje će se tijekom tri dana odvijati i cjelokupan program manifestacije.

U 19.30 sati na groblju u Višnjici bit će odana počast poginulom hrvatskom branitelju Stjepanu Križancu.

Prvog dana manifestacije posjetiteljima će se predstaviti novoosnovan Moto klub “Ketač”.

Od 16 sati trajat će druženje motorista i posjetitelja uz besplatno jelo i piće, a od 20 sati održat će se zabavni moto performans uz razne moto akrobacije.

Također prvog dana, održat će se košarkaški hakl turnir. Početak mu je u 20 sati.

Od 21 sat na rasporedu je zabava pod šatorom uz Tamburaški sastav Arka.

Drugi dan manifestacije obilježit će početak nogometnih uzbuđenja na 22. memorijalnom malonogometnom turnir Stjepan Križanec. Odigravanje utakmica počinje u 16 sati.

Od 17 sati održat će se airsoft gađanje meta, a od 21 sat zabava pod šatorom uz glazbeni sastav Kumovi.

Nedjeljni će program početi u 15 sati 3. zabavnim dječjim igrama. Nakon toga, u 16 sati odigrat će se 6. ženski malonogometni turnir, a u 18 sati kreće završnica 22. memorijalnog malonogometnog turnira Stjepan Križanec. Trodnevna će manifestacija završiti zabavom pod šatorom uz Kavalire.

Organizator manifestacije je Udruga za sport i rekreaciju “Sport za sve” Višnjica, a glavni pokrovitelj Grad Lepoglava.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije