LJETNI KAMP Besplatne radionice i aktivnosti za djecu od petka na Aquacityju

Ove će se godine na Aquacityju održati besplatni ljetni kamp za djecu predškolske i školske dobi, a počinje u petak, 14. srpnja u 17 sati.

Kamp će se održavati svakog ponedjeljka, srijede i petka od 17 do 19 sati. Uz stručno vodstvo, djeca će uživati u sportskim igrama, pričama, likovnom i dramskom stvaralaštvu, igrokazima, istraživanju, edukativnim kvizovima, pokusima te ostalim osmišljenim aktivnostima.

‘Sportski ponedjeljak’ je dan kad će djeca uživati u raznim sportskim aktivnostima, natjecanjima, igrama, razvoj koordinacije i motorike te tjelovježba.

‘Istražujemo zajedno!’ tema je koja će biti prisutna srijedom, a odnosi se na pokuse, edukativne kvizove i igre, razgovor, razvoj komunikacije i socijalizacije.

U petak će se djeca moći izraziti kroz umjetnost slikanjem bojanjem, crtanjem stripova, izrađivanjem skulptura, korištenjem prirodnih materijala, pjevanjem, plesanjem.

– Pratnja odrasle osobe uz djecu je obavezna, no za vrijeme trajanja kampa roditelji su slobodni iskusiti čari kupališta u ove vruće ljetne dane – poručuju organizatori.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije