NAPETO JE U ELEPHANTU ‘Čovječe, ne ljuti se smo organizirali jer je život lijep’

U caffe baru Elephant u tijeku je 2. Svjetsko prvenstvo i Otvoreno prvenstvo Grada Varaždina u igri ‘Čovječe ne ljuti se!’ u disciplini ‘Onk bak’ te organizaciji Udruge Trash.

Disciplina Onk Bak nije igra već borba

– Nismo baš zadovoljni ovogodišnjim odazivom, s obzirom da smo prošle godine morali maknuti neke koji su se kasnije prijavili, ali nema veze, nagrada je tu i jači je ‘fajt’- rekao je Tomislav Šipek iz Udruge Trash.

Pobjednik natjecanja bit će nagrađen ‘Zlatnim banzekom’ i novčanom nagradom u iznosu od 1000 kuna dok će poraženom biti dodijeljena ‘Drekasta medalja’.

Ovaj put se stvarno netko naljutio, dodao je Robert Martinez, čak u prvom kolu, a kodno ime mu je Usud.

– Mi smo prije 15 godina počeli igrati Čovječe, ne ljuti se, umjesto nogometa i tako smo se družili, veselili i igrali bez pritiska. Prvih 10 godina smo odlazili u Kapošvar u Mađarsku i tamo smo imali svjetsko prvenstvo, koje smo sami sebi organizirali. Nako toga smo igru preselili u Varaždin. Prvo smo igrali u Gojancu, kod mene u podrumu, a zatim smo igru preselili ovdje da se ljudi malo podruže – rekao je Šipek.

Prošle je godine na prvenstvu nastupilo 28 boraca iz svih dijelova Varaždina i šire, a titulu prvaka Varaždina i svijeta osvojio je borac kodnog imena Jourek FTP koji je najavio da kreće u obranu titule.

Titula najgoreg igrača prvenstva je pak nakon šokantne završnice pripala je borcu kodnog imena Titan kojemu je tako dodijeljena ‘Drekasta medalja’.

Svim igračima želimo puno sreće i da se što manje ljute, a evo i fotografija napete atmosfere iz Elephanta!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije