INSTAGRAM REKORDER Fotografije Domagoja Severa lajkalo nekoliko milijuna ljudi

Ivanečki fotograf Domagoj Sever u svom radu postiže zapažene rezultate, a upravo je jučer objavio kako je njegova fotografija dvorca Trakošćan, objavljena na Instagramu, među devet najboljih na svijetu pod hashtagovima koji su najpopularniji.

– Kao influencer svakodnevno objavljujem fotografije na Instagramu te imam uvid u podatke koliko ljudi te fotografije vidi i ‘lajka’. Prilikom objave koristim hashtagove koji su karakteristični za fotografije prirode i putovanja #natgeo #instanature #travel #travelblogger #natgeotravel #landscape #lonelyplanet #travelingourplanet #exploringglobe, ali i hashtagove koji promoviraju Hrvatsku #croatia i #croatiafulloflife – pojasnio je Sever.
Dodaje kako trenutno njegove fotografije na mjesečnoj bazi lajka čak nekoliko milijuna ljudi.
– Biti autor jedne od devet najboljih fotografija pod određenim hashtagovima je uspjeh za mene kao fotografa, ali je još veća promocija u konkretnom slučaju Trakošćana i Hrvatske – kazao je.
Fotografije koje su među istaknutih devet se konstantno mijenjaju, kaže Domagoj, jer je bitan broj ‘lajkova’ i veliki reach (doseg) konkretne fotografije da bude istaknuta među najboljima na svijetu.
– Na primjer, pod hashtagom #natgeo s mojom fotografijom nalazile su se fotografije plaže Nusa Penida s Indonezije, Valley of Fire iz Nevade, planine Litlefjellet u Norveškoj. Kako fotografije objavljujem svakodnevno nastojim mijenjati lokacije, motive i priče koje idu uz fotografije da profil bude čim zanimljiviji – pojasnio je i dodao kako je za svakodnevno objavljivanje potrebna pozamašna arhiva fotografija.
Trenutno jednu od ‘najlajkanijih’ fotografija dvorca Trakošćan Domagoj je ‘zabilježio u svibnju 2015. godine.
U nastavku pogledajte fotografije, a ako želite pratiti mladog ivanečkog fotografa potražite njegov Instagram profil na adresi @domagojsever.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije