FOTO Uz Dane županije održan prvi Pub Quiz o Međimurju

Svim Međimurkama i Međimurcima već dobro poznati Pub Quiz održan je u srijedu navečer u Starom Hrastu, jednoj od čestih lokacija na kojoj se okupljaju najbolji kvizaši Međimurja.

Od ove godine, po prvi puta se popularni kvizovi održavanju i u okviru obilježavanja Dana Međimurske županije i Spomendana na Zrinske i Frankopane, pa je ovo tako tek prvi od tri koji nas očekuju zaključno s 3. svibnja.

Dakako, za ovu je prigodu odabrana i prigodna tema, pa je tako jučer nekoliko zanimljivih ekipa pokazalo svoje znanje o Međimurju, Međimurskoj županiji kao instituciji, poznatim Međimurkama i Međimurcima, događajima tijekom povijesti i slično.

Kako je najavio voditelj Krešimr Biškup, u suradnji s Međimurskom županijom već su u pripremi ekipe i pitanja za novi Pub quiz, koji će se održati iduće srijede 26. travnja u 19:00 sati u Poodrom-u, dok ćemo zadnjim Pub Quiz-om zatvoriti ovogodišnje kviziranje u okviru Dana Međimurske županije, u Caffe bar-u South na čakovečkom jugu 3. svibnja od 19:00 sati.

Vidimo se slijedeće srijede u Poodrom-u, a prijave se zaprimaju na linku https://www.facebook.com/events/206063809887979/, na Facebook eventu Pub Quiz “Međimurje”.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije