Vijesti / Društvo

FOTO Evo kako je bilo na humanitarnom badminton turniru u Sportskom centru TTS

FOTO Evo kako je bilo na humanitarnom badminton turniru u Sportskom centru TTS

Danas se u Sportskom centru TTS održao humanitarni Lions open badminton turnir za prikupljanje financijskih sredstava za djecu bez roditeljske skrbi iz Udruge za zbrinjavanje djece bez odgovaraju će roditeljske skrbi izvan vlastite obitelji 'Nova budućnost' Varaždin.

Turnir je organiziran u suorganizaciji s Badminton klubom Marlex iz Varaždina.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Jedan od suorganizatora turnira je i HDS ZAMP koji se odrekao iznosa autorske naknade za javnu izvedbu glazbenih djela i iznosa troškova naplate u korist prikupljanja sredstava za Udrugu 'Nova budućnost', budući da će se u večernjim satima održati i glazbeni program gdje će prisutne humanitarno zabavljati glazbeni sastav jamIT – fakustix .

Cilj ove humanitarne akcije je prikupljanje financijskih sredstava za djecu bez roditeljske skrbi iz Udruge za zbrinjavanje djece bez odgovaraju će roditeljske skrbi izvan vlastite obitelji 'Nova budućnost' koja djeluje na podru čju grada Varaždina.

Prikupljena financijska sredstva koristit će se za opremanje objekta, nabavu namještaja, renoviranje i dr., a sa svrhom poboljšanja kvalitete života korisnika Udruge u Varaždinu. 

Pogledajte u fotogaleriji kako je bilo na badminton turniru!

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Vezani članci

Reci što misliš!