CHAT PO VARAŽDINSKI O ‘slučaju Euro Consulting’ – trebamo i vaše mišljenje!

Ovoga četvrtka, 23. veljače, u emisiji Chat po Varaždinski, koja počinje u 15:15 sati na Radiju Sjeverozapad (95,2 FM) tema će biti – ‘slučaj Euro Consulting’.

Emisiju zajedno pripremaju Radio Sjeverozapad i Varaždinski.hr. Voditeljica Dubravka Novak i gost-suvoditelj Goran Štimec, naš urednik, probat će objasniti što se to dogodilo u slučaju pripreme projekata za adaptaciju sportskih terena u Gornjem i Donjem Kućanu, Gojancu i Jalkovcu.

Riječ je o temi koju je inicijalno otvorio Varaždinski.hr, a nakon što je o njoj na Gradskom vijeću progovorio vijećnik Željko Bunić te nakon što su u javnost procurili određeni dokumenti koji ukazuju na namještanje natječaja u vrijednosti od 670.000 kuna, o njoj pišu gotovo svi lokalni mediji.

Voditelji će pritom imati zadatak iznijeti i argumente druge strane, tvrtke Euro Consulting, budući da njezin direktor Nikola Kučiš zbog poslovnih obveza, nažalost, nije u mogućnosti sudjelovati u emisiji.

> DOSSIER Euro Consulting: Kako je nastao, tko stoji iza njega i što je sporno

> DOSSIER Euro Consulting (2): Ovako se namješta posao od 670.000 kuna!

Zanima nas i vaše mišljenje!

Ali trebamo i vašu pomoć, želimo čuti vaše mišljenje! Pozivamo vas stoga da nam se do početka emisije javite pismenim putem i iznesete svoje mišljenje o ovotjednoj temi. Odabrane, najbolje argumentirane i neuvredljive komentare, pročitat ćemo uživo u emisiji.

Svoje komentare možete poslati putem poruke na Facebook stranici Varaždinskog.hr ili Facebook stranici Radija Sjeverozapad, ili pak putem elektroničke pošte info@varazdinski.hr, ili jednostavno javnim komentarom ispod ovoga članka.

Šaljite nam odgovore na ta i druga pitanja i slušamo se u četvrtak, 23. veljače, u 15:15 sati, na 95,2 FM ili putem live streaminga!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije