Forumaši SDP-a prikupljali donacije za akciju ‘Noge za mnoge’

Na poziv članova Društva distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida grada Varaždina, članovi Gradske organizacije Foruma mladih SDP-a na badnje su jutro organizirali akciju prikupljanja donacija, kojima bi članovi Društva kupili kombi za njihove korisnike.

Akcija je organizirana na varaždinskom Korzu, a osim prikupljanja donacija, varaždinski su forumaši, predvođeni predsjednikom Lovrom Lukavečkim, iskoristili trenutak te čestitkama i slatkišima čestitali Božić svojim sugrađanima, pogotovo onim najmlađima.

– Zahvaljujemo se Društvu što nas je pozvalo da se na ovaj način uključimo u njihovu akciju ‘Noge za mnoge’ i nadamo se da smo ovom akcijom pomoglu Društvu da napravi još jedan korak bliže svom cilju, a to je kupnja kombija za zajedničko korištenje svih članova i korisnika Društva – poručili su forumaši.

Akciji članova Foruma mladih pridružili su se i zamjenik župana i predsjednik Gradske organizacije SDP-a Varaždin Alen Kišić i županijski vijećnik i predsjednik Županijske organizacije Foruma mladih SDP-a Varaždinske županije Luka Zrinski, koji su nadodali kako svim Varaždinkama i Varaždincima žele sve najbolje povodom božićnih i novogodišnjih blagdana i neka im nova 2017. godina bude bolja i uspješnija od prethodne.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije