Humanitarni Rotary Advent: Mališani i svi koji žele mogu pomoći bolesnoj djeci

Rotary Club Varaždin 1181 i NC Lions Club Varaždin Millennium te Interact Club Varaždin 1181, tijekom studenog i prosinca zajedno organiziraju veliku humanitarnu akciju pod nazivom ‘Humanitarni Rotary Advent 2016. – zdrava djeca za bolesnu djecu’.

U pripremi ove akcije djeca svih gradskih i privatnih dječjih vrtića, izraditi će poklone, koje ćemo nuditi građanima i ljudima dobre volje. Sav novac koji ćemo prikupiti putem dobrovoljnih priloga donirati će udrugama ‘Uz tebe sam’ i ‘Zipka’.

Posebnu draž ovoj akciji dati će djeca dječjih vrtića koja će putem odgojiteljica biti upoznata kome je novac prikupljen ovom akcijom namijenjen i da svojom maštom i igrom mogu uvelike uljepšati ove dane darivanja i obiteljske blagdane svojim vršnjacima koji ih zbog bolesti neće moći provesti u toplom okruženju svojih domova.

U pet narednih vikenda u razdoblju od petka 25. studenog do subote 24. prosinca imati će tijekom dana i večeri svoju kućicu u ulici Ankice Opolski u Varaždinu (nasuprot trgovine DM) te pozivju sve naše sugrađane da ih posjete i razgledaju radove mališana, i pomognu onima kojima je zaista pomoć najpotrebnija.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije