Špancirfest ‘na pola puta’: Manu Chao i La Ventura, raznolik ulični program…

Peti je dan Špancirfesta, a program je i dalje odličan. Osim što večeras na pozornicu dolazi Manu Chao, ni ostatak programa nije manje atraktivan.

Ulični program i kazalište

U ormar čudnovatih stvari zavirite i danas od 17.30 do 20.30 na Korzu.

One man band, Magister ludi, svoje umijeće sviranja na limenoj posudi za pranje rublja pokazat će u 17.30 i 19.30 kod Grgura na Franjevačkom trgu.

Jesters će svoje akrobacije izvoditi u 17.30 i 19.30 kod City centra na Franjevačkom trgu, kod Grgura će biti u 18.30, dok u 17.30 na Trgu slobode počinje svirka benda 058.

The Acoustic Transformers nastupit će u 18 i 20 sati kod City centra na Franjevačkom trgu, a svirku The Keysa slušajte od 18 u Kranjčevićevoj.

U 18.30 poslušajte The Backbeatse u Gundulićevoj, a u majstorijama Cheerleading kluba Bravo uživajte u 19 sati na Kapucinskom trgu.

U parku je od 20 sati svirka The Quarteta.

Pozornica Vile Bedeković danas je od 20 sati u rukama Studija smijeha.

Koncerti

Na Kapucinskom trgu poslušajte Vladu Kreslina od 21 sat.

Komedija nastupa na Korzu od 21 sat, a u to vrijeme je Stančić rezerviran za DJ-a Yapu.

Oči većine publike večeras su uprte na pozornicu Stari grad gdje najprije u 19 sati svira bend Mnogi drugi, od 20.15 Postolar Tripper, dok se od 21.45 očekuje headliner ovogodišnjeg festivala – Manu Chao i njegova La Ventura.

U Kraljevskoj zoni od 21 sat do ponoći nastupaju Picksiebneri.

Park kreative i Vindiland

I posljednje, ali ne i najmanje važno, od 9 ujutro do 20 sati navečer čekaju vas brojne radionice za djecu i odrasle u Parku kreative u Habdelićevoj ulici.

Od 10 do 14 i od 16 do 20 sati možete posjetiti Vindiland, dječje carstvo na Špancirfestu, smješteno uz bedem Starog grada.

Na linku u nastavku možete pronaći detaljni program za sva događanja. Vidimo se!

> Program 18. Špancirfesta

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije