Završena 10. Kneginečka biciklijada, sudionici upoznali ljepote okolnih naselja

Rekreativna obiteljska biciklijada okupila je jučer nešto više od stotinu stanovnika Općine Gornji Kneginec i njihovih gostiju na jubilarnoj 10. Kneginečkoj biciklijadi.

Brdsko-nizinska biciklijada sudionike je kroz svoju rutu upoznala s ljepotama okolnih naselja, šuma i brežuljaka, a organizatori su za sve prisutne osigurali i vrijedne nagrade. Osim majica i kapa, biciklisti su kao nagradu za sudjelovanje dobili i nagade i poklon bonove Lumini centra, a na cilju ih je čekalo i osvježavajuće piće i roštilj.

Udruga vinogradara Varaždinbreg također se uključila u organizaciju biciklijade te su sudionicima nakon povećeg uspona koji je većina ipak prošla hodajući, ponudili osvježavajuća pića i kratki odmor.

– Samim time što se sve više mladih i djece uključuje u biciklijadu možemo vidjeti da je biciklijada izuzetno prepoznata, posebno kod nas u Knegincu. Kolonu biciklista prate vozila naših dobrovoljnih vatrogasnih društava i policija, a vremena za odmor uvijek ima pa mislim da će biciklijadu svi moći završiti – rekao nam je Robert Đuranec, zamjenik općinskog načelnika Općine Gornji Kneginec.

U razgovoru s najmlađim sudionicima biciklijade saznali smo da se za današnji izlet nisu posebno pripremali, a iako im je ova biciklijada prva, zasigurno im neće biti i posljednja, te već jedva čekaju iduću.

Većina sudionika biciklijadu je završila bez problema, uz manja negodovanja pri usponu na Dugi Vrh, a kako su se proveli pogledajte na našim fotografijama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije